Opinia klienta - Citroën Polska

Używamy plików cookies, aby dostosować pokazywane treści do Twoich zainteresowań. Brak akceptacji stosowania plików cookies może ograniczyć funkcjonalność strony i dostępność niektórych informacji.

Dowiedz się więcej na temat plików cookies

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:PL] [cle1: SECONDES Lang:PL]
Zamknij
Zamknij
Zamknij
Zamknij
Zamknij
Zamknij

Opinie klientów CITROËN C3 Picasso

Przyznane oceny

/5

5 *

6

4 *

1

3 *

0

2 *

0

1 *

0

Citroen Advisor

Poznaj opinie kierowców Citroëna C3 Picasso

Podziel się opinią

Liczba wyników na stronie

Polecam

★★★★★ ★★★★★

Zbigniew S.

04/08/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
04/08/2017

Polecam

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Doskonały minivan w rozsądnych pieniądzach

★★★★★ ★★★★★

Paweł R.

26/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
13/07/2017

Wersja Exclusive z 2015 r. silnik 1.6 HDI 115KM 6MT, felgi 17 cali. Komfort akustyczny nawet przy 140km/h. Spalanie-od 4,5 do 6,1 l/100km (to górne w mieście i na autostradzie, zaleta szóstego biegu). Dobrałem gwarancję na dodatkowe 6 lat (110 tyś. km) za około 2700zł. Super patent z ruchomą tylną kanapą. Teraz wchodzi duży wózek Xlander bez zdejmowania kół, a dzieci i tak mają dużo miejsca (bagażnik ponad 500l). Wygodny dla 4 osób i podróżowania nawet w dalekie trasy. Do firmy i dla rodziny.

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Mam go już 3 lata i przejechałem ok. 150 000 km (1,6 HDI, 92KM, exlusive + esp + panorama, 2014 r.)

★★★★★ ★★★★★

Krzysztof W.

06/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
22/05/2017

Auto niedocenione na naszym rynku, gdzie rządzą stereotypy o "autach na literę F". Zbyt słabo reklamowane, bo konkurencja (nawet w samej stajni Citroena) ma zdecydowanie mniej do zaoferowania za te pieniądze. Sprzęt radiowy już trochę trąci myszką, ale wszystko zwykle działa (czasem tylko nie sparuje telefonu), jest usb, streaming audio. Awarie na gwarancji: radio, klamka, reflektory, siedzisko fotela (po wymianie reflektory i siedzisko znów są już kiepskie). Kupować autko póki produkują!

2 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

doskonały samochód rodzinny

★★★★★ ★★★★★

Piotr F.

25/06/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
22/05/2017

Oszczędny, funkcjonalny i niedrogi. Silnik 1,2 PureTech daje sporo przyjemności z jazdy. Natomiast niektóre rozwiązania wprawiają w osłupienie - np. nie można odchylić wycieraczek w celu umycia przedniej szyby - przeszkadza maska i można uszkodzić powłokę lakierniczą na jej krawędzi - ciekawy patent... Ogólnie cała rodzina zadowolona, szczególnie z komfortu podróżowania - wysoko się siedzi. widoczność otoczenia doskonała, pakiet podróżny (rolety z tyłu) świetnie się sprawdza latem.

... Zobacz odpowiedź
3 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

kompetentna obsługa

★★★★★ ★★★★★

Wojciech W.

15/05/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
29/04/2017

Jesteśmy bardzo zadowolenia z wyboru

3 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

C3 PICASSO

★★★★★ ★★★★★

KRZYSTZOF B.

13/04/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
28/02/2017

Duży, pakowny samochód miejski. tak w skrócie można opisać ten model. Po prostu rewelacyjny!

1 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Mały z zewnątrz, a wewnątrz pojemny i funkcjonalny

★★★★★ ★★★★★

Andrzej K.

14/03/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
14/03/2017

Mam C3 Picasso od prawie 2 lat i przejechałem 23 tys. km. Ogólnie jestem zadowolony i gdybym miał podjąć decyzję zakupu posiadając obecne doświadczenia, ponownie bym go kupił. Silnik 1.6 VTi (120 KM) jest w miarę ekonomiczny (w mieście i na autostradzie < 8 l/100 km) i zapewnia wystarczające osiągi jak na minivana. Krótkie przełożenia skrzyni sprawdzają się w mieście, a na autostradzie przy 140 km/h ma ponad 4 tys. obr/min (brak 6-ki). Bezkonkurencyjnie dobre wyposażenie seryjne w tej cenie.

15 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź
Top