Opinie klientów – Citroën Berlingo Multispace - Citroën Polska

Używamy plików cookies, aby dostosować pokazywane treści do Twoich zainteresowań. Brak akceptacji stosowania plików cookies może ograniczyć funkcjonalność strony i dostępność niektórych informacji.

Dowiedz się więcej na temat plików cookies

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:PL] [cle1: SECONDES Lang:PL]
Zamknij
Zamknij
Zamknij
Zamknij
Zamknij

Opinie klientów CITROËN Berlingo Multispace

Przyznane oceny

/5

5 *

13

4 *

1

3 *

1

2 *

3

1 *

0

Citroen Advisor Logo NF

Poznaj opinie kierowców Citroëna Berlingo Multispace

Podziel się opinią

Liczba wyników na stronie

POLECAM

★★★★★ ★★★★★

ANDRZEJ K.

07/12/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
29/11/2017

PROFESJONALNA OBSŁUGA ,POLECAM

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

160 000 km przez 7 lat Citroenem Berlingo 1,6 HDI XTR - a miała być Mazda 5...

★★★★★ ★★★★★

JACEK B.

11/11/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
10/11/2017

Berlingo '2010 to 7-osobowa pełnia frajdy z jazdy. XTR służy dzielnie do dzisiaj zarówno do transportu towarów jak i osób. Możliwość samodzielnej i szybkiej zmiany aranżacji wnętrza - stawia Berlingo XTR na Pool position! Auto przejechało wiele km w kraju oraz przez Węgry, Rumunię, Bułgarię, Chorwację, Holandię. Nigdy nie zawiodło w trasie. I choć było kilka napraw zostały wykonane bezpłatnie w Serwisie FIX Forum Lider w Kielcach, który 100% POLECAM!. Spalanie średnie 6,6 l/100 km /Jacek Jasło

4 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Super obsługa.

★★★★★ ★★★★★

DARIUSZ K.

06/10/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
06/10/2017

Bardzo dobra, szybka i fachowa obsługa

1 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

SUPER ZAKUP

★★★★★ ★★★★★

PIOTR U.

29/09/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
29/09/2017

BARDZO FACHOWA OBSŁUGA

1 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Samochód dla firmy

★★★★★ ★★★★★

Artur C.

07/09/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
07/09/2017

Samochód dostosowany dla potrzeb małych przedsiębiorstw

3 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Bardzo funkcionalny

★★★★★ ★★★★★

Tomasz L.

28/08/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
28/08/2017

Wybrałem model Berlingo XTR, gdyż jest niebywale funkcjonalny. Przepastny bagażnik i odsuwane drzwi boczne bardzo ułatwiają codzienny przewóz osób-zwłaszcza dzieci. Co ciekawe wózek dziecięcy wchodzi do bagażnika bez potrzeby jego składania, co znacznie ułatwia życie podobnie jak liczne schowki. Do tego bardzo dobry silnik 1,6 HDI - mega oszczędny, a jednocześnie bardzo dynamiczny. Duża kubatura przestrzeni pasażerskiej pozwala czuć się dużo bardziej swobodnie niż w autach typu VAN czy KOMBI.

5 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Poprawne auto bez szału.

★★★★★ ★★★★★

Grzegorz P.

19/08/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
29/07/2017

Kupiłem nowe Berlingo ponieważ miałem wcześniej pierwszą generację tego modelu i byłem super zadowolony. Obecny samochód jest duży wygodny przestronny i wystarczająco dla mnie wyposażony. Niestety jakość wykonania i materiałów jest beznadziejna. O wytrzymałości już nie napisze...

... Zobacz odpowiedź
8 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Kilka mankamentow

★★★★★ ★★★★★

Tomasz W.

21/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
06/06/2017

Od momentu zakupu ciągle problemy z czujnikami cofania. Serwis pomimo 3 wizyt nie wyeliminował problemu. Źle spawane elementy konsoli - ramka od radia odstaje. Serwis powiedział ze czasami tak mają i nie da się z tym nic zrobić. .

... Zobacz odpowiedź
8 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

BERLINGO / NOWY --------- SALON WIELUŃ

★★★★★ ★★★★★

Zbigniew R.

12/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
07/07/2017

JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z TEGO MODELU SAMOCHODU - TO JUŻ CZWARTY I BEZAWARYJNY --- BARDZO POLECAM - STANDARD BARDO WYSOKI

2 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Auto na miarę potrzeb

★★★★★ ★★★★★

Konrad Z.

06/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
22/05/2017

Auto zakupiłem pod koniec 2016 roku z myślą o powiększającej się rodzinie. Samochód spełnił moje oczekiwania, jest wygodny, pakowny i jak na swoją cenę dobrze wyposażony (porównując z konkurencją). Jedyne mankamenty, które niestety wpłynęły na obniżenie oceny to: brak koła zapasowego w standardzie (jedynie zestaw naprawczy), oraz brak oświetlenia nad tylnymi siedzeniami (jest spory problem zwłaszcza podczas pakowania się z dzieckiem po zmroku). Jednak ogólnie jestem z auta zadowolony. Polecam.

6 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź
Top