Opinia klienta - Citroën Polska
Zamknij
Zamknij
Zamknij
Zamknij
Zamknij
Zamknij

Opinie klientów CITROËN C-Elysée

Przyznane oceny

/5

5 *

6

4 *

3

3 *

0

2 *

1

1 *

0

Citroen Advisor

Poznaj opinie kierowców Citroëna C-Elysée

Podziel się opinią

Liczba wyników na stronie

Niespodzianki

★★★★★ ★★★★★

Andrzej K.

26/05/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
26/04/2017

Brak zapalniczki, popielniczki oraz oświetlenia siedzenia pasażerów tym bardziej ,że zawierając umowę kupna zaznaczyłem,że samochód jest przeznaczony na taksówkę.a niespodzianką jest to ,że stwierdzono,iż należy wymienić tzw.posufitkę aby założyć oświetlenie kanapy pasażerów. Nawet to,że jest to wersja najprostsza, trudno zrozumieć te braki. Sam samochód nie oceniam źle, ale w obecnej dobie motoryzacji te braki wręcz zaskakują nabywcę.Realizacja umowy z 31.03.2017 jest niezgodna ze stanem fakty

1 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

C-Elysee po liftingu

★★★★★ ★★★★★

Piotr N.

23/05/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
19/05/2017

Najwyższą ocenę przyznałem za jakość i komfort w stosunku do ceny zakupu. O kupnie zadecydowała super oferta kredytowa oraz miła obsługa serwisu w Lubinie. Pojazd zdecydowanie dla 4 osób (z tyłu mało miejsca na piątą osobę). Opcja z instalacją gazową to strzał w "10". Zamontowana ładnie i działa bez zarzutu. Spalanie gazu wychodzi około 10l/100km (silnik 1.6 115 KM). Polecam

1 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

ZAKUP

★★★★★ ★★★★★

Bernadetta D.

16/05/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
24/04/2017

ŚWIETNY SAMOCHÓD

2 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

USZCZELKI DRZWI

★★★★★ ★★★★★

Zygmunt Z.

15/05/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
31/03/2017

Problem ze świszczącymi uszczelkami drzwi - citroen c-elysee . Po za tym jest ok.

1 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Super!!!!!!!

★★★★★ ★★★★★

Renata W.

12/05/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
27/04/2017

Posiadam od miesiąca nowy model celysèe z 2017 roku. Z przyjemnością stwierdzam, że jest to samochód godny polecenia. Mam model 1,6 benzynka jest świetny, cichy, skrzynia biegów ok wbrew opiniom krytyków. Zawieszenie mięciutkie, na nasze realia bardzo przydatne. Bagażnik świetny, pojemny. Ogólnie samochód jest duży, w tyle miejsca na podróż z dwójką dzieci lub trójką i jeszcze dwoma walizkami za fotelami. Rewelacja!!!! Spalanie też niczego sobie cykl mieszany póki co po 1500km 6,8l/ 100km. Pole

6 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Eliza 2017

★★★★★ ★★★★★

Łukasz W.

22/04/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
14/03/2017

Posiadam Citroëna C-elysse z 2017 z przed liftingu. Auto odebrałem w marcu tego roku. Do tej pory zrobiłem 2tys km. Oczywiście nic się nie dzieje z autkiem, jedynie co mi w nim przeszkadza to wyciszenie wnętrza i precyzja prowadzenia przy prędkościach powyżej 100 km/h. Poza tym to super przestronne auto z extra wyposażeniem i świetnie wycenione. Dodam jeszcze że mam silnik 1.6 który dobrze sobie radzi z masą samochodu. Polecam każdemu kto ma wątpliwości czy aby je kupić.... Tak kupować :)

8 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

OPINIA

★★★★★ ★★★★★

SYLWESTER G.

25/03/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
25/03/2017

świetny samochód, dynamiczny silnik i niewiele pali, jak na tę moc

8 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Doskonały

★★★★★ ★★★★★

Romuald H.

17/03/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
31/01/2017

Miałem już wiele samochodów różnych marek, ale Citroen C-elysse jest jedyny w swoim rodzaju. Doskonałe i estetyczne wykonanie każdego detalu, wyśmienita i komfortowa jazda. Tych plusów mógłbym wyliczać bez końca - jest po prostu SUPER samochodem. Gorąco polecam.

12 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

wrażenia z jazdy

★★★★★ ★★★★★

Małgorzata P.

28/02/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
21/01/2017

Ogólne wrażenia z jazdy po przejechaniu 700km są OK pewne niedociągnięcia jak pisał poprzednik są ja bym jeszcze dodał brak wyciszenia maski silnika i klapy bagażnika ,szum powietrza po stronie kierowcy, brak normalnych zagłówków co do samoczynnego zamykania drzwi po ruszeniu to można to wyłączyć przytrzymując przycisk blokady drzwi przez około 10 sekund i tak samo później włączyć jeśli zaistnieje taka potrzeba.Do pewnych mankamentów trzeba po prostu przywyknąć bo to niezłe auto za te pieniądze

17 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Wrażenia z jazdy

★★★★★ ★★★★★

JANUSZ K.

27/02/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
23/02/2017

Po przejechaniu 200 km. nasuwają sie pewne rozwiązania ulepszające jazdę , a mianowicie - przyciski otwierania szyb lepiej w drzwiach, obecnie trzeba się pochylać - sterowanie radiem i tempomatem raczej w kierownicy, mylą się przełączniki z migaczami i wycieraczkami - przydał by się środkowy zagłówek - nie potrzebna blokada drzwi samoczynnie Ponadto ogólne warunki z jazdy są ok.

Zobacz odpowiedź
16 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź
Top