Opinia klienta - Citroën Polska

Używamy plików cookies, aby dostosować pokazywane treści do Twoich zainteresowań. Brak akceptacji stosowania plików cookies może ograniczyć funkcjonalność strony i dostępność niektórych informacji.

Dowiedz się więcej na temat plików cookies

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:PL] [cle1: SECONDES Lang:PL]
Zamknij
Zamknij
Zamknij
Zamknij
Zamknij
Zamknij

Opinie klientów CITROËN C3

Przyznane oceny

/5

5 *

12

4 *

0

3 *

0

2 *

0

1 *

0

Citroen Advisor

Poznaj opinie kierowców Citroëna C3

Podziel się opinią

Liczba wyników na stronie

Małe auto z dużym sercem

★★★★★ ★★★★★

Robert R.

13/08/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
11/08/2017

Jestem posiadaczem od dwóch dni. Auto miejskie, wzbudzające swoim wyglądem zainteresowanie. Komfort i kultura pracy silnika oraz wyposażenie godne aut z wyższego segmentu

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Nowy Citroen C3 - biało-czerwony

★★★★★ ★★★★★

Jacek K.

13/06/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
01/06/2017

Nowym Citroenem C3 jeżdżę od tygodnia i jestem nim zafascynowany. Kupiłem go swojej żonie a teraz sam go nie odstępuję. Jest to samochód bardzo komfortowy, wygodnie się siedzi w fotelach a długie wypady poza miasto nie zagrażają wygodzie. Prowadzi się fantastycznie. Wnętrze samochodu wręcz idealne, przebywa się w nim jak domu na kanapie. Dodatkowo mało pali, sprawdziłem go w trasie i wyszło średnie spalenie 5.2 to rewelacja przy nienagannym i bardzo dynamicznym silniku. A bagażnik-wystarczający.

10 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Citroen C3 1,2 PureTech 110 KM automat

★★★★★ ★★★★★

Agnieszka K.

07/06/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
07/06/2017

Maluch z charrrrakterrrrrem :) fajny, dynamiczny silniczek, a design autka niepowtarzalny i bardzo charakterystyczny, wyróżnia się niewątpliwie na tle innych kompaktów i zwraca na siebie uwagę. A jazda to czysta przyjemność! :)

6 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Citroen

★★★★★ ★★★★★

Joanna P.

26/05/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
18/05/2017

Profesjonalizm

2 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Autko super!

★★★★★ ★★★★★

Zdzisława C.

20/05/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
27/04/2017

Samochód doskonały zwracający uwagę innych użytkowników a to cieszy !

2 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Citroen

★★★★★ ★★★★★

Andrzej K.

16/05/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
03/04/2017

Nowoczesny design

3 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

CITROEN C 3

★★★★★ ★★★★★

Franciszek N.

16/05/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
10/05/2017

Samochód sprawuje się bardzo dobrze. Jest to moje trzecie auto citroena. obsługa w salonie bardzo dobra. Wszystko było przygotowane na umówioną godzinę, dokumentacja i odbiór auta na czas. Polecam salon.

3 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

bardzo dobra

★★★★★ ★★★★★

Krystyna G.

14/05/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
11/05/2017

to jest to o co mi chodziło

2 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

ocena c-3 82km 350kilometrow bialo-czarny.

★★★★★ ★★★★★

Jerzy W.

14/05/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
08/05/2017

c-3 spelnia b.dobrze cele jakie sobie postawilem przed zakupem tj.wyglad,cena,trakcja.zrobil pozytywne wrazenie w kregu rodziny i znajomych.spalanie-warszawa w korkach 6.2l.

2 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

C3 Shine 110 S&S EAT6

★★★★★ ★★★★★

Tomasz L.

12/05/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
05/05/2017

Jestem bardzo zadowlony...spisuje się rewelacyjnie...świetnie wygląda i tak samo jeździ... zawsze lubiłem się wyróżniać i teraz jest nie inaczej

4 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź
Top