Opinia klienta - Citroën Polska

Używamy plików cookies, aby dostosować pokazywane treści do Twoich zainteresowań. Brak akceptacji stosowania plików cookies może ograniczyć funkcjonalność strony i dostępność niektórych informacji.

Dowiedz się więcej na temat plików cookies

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:PL] [cle1: SECONDES Lang:PL]
Zamknij
Zamknij
Zamknij
Zamknij
Zamknij
Zamknij

Opinie klientów CITROËN Grand C4 Picasso

Przyznane oceny

/5

5 *

11

4 *

1

3 *

1

2 *

0

1 *

0

Citroen Advisor Logo NF

Poznaj opinie kierowców Citroëna Grand C4 Picasso

Podziel się opinią

Liczba wyników na stronie

Super Auto dla rodziny , wielie w środku i ma umiarkowane zapotrzebowanie na paliwo

★★★★★ ★★★★★

MICHAŁ M.

31/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
23/06/2017

Samochód super pojemny , rodzinny , dobrze się prowadzi . Jedyny problem do autoryzowany serwis , miałem przyjemność z dwoma i historia się powtarza . Samochód polecam , szukam teraz nowego i w tej cenie nie można znaleźć godnego następcy . Pozdrawiam i polecam auto . Tylko niech firma poprawi serwisy .

5 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Najfajniejszy minivan w swojej klasie

★★★★★ ★★★★★

Paweł R.

27/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
13/07/2017

Rok 2013, wersja Exclusive, 1.6 HDI 115KM 6MT 7 os. Kolejne C4 G.P. w rodzinie (poprzedni 2010 r.). Spalanie do 6,0l/100km. Bardzo dobre materiały, super komfort akustyczny, wygodny dla 5 osób, w długie i częste trasy. Minus zbyt mały zbiornik paliwa. Grzane fotele przednie z masowaniem, duży wyświetlacz, szkoda, że aktualizacje map tak rzadko. Długa przednia szyba, wydajna klima i ogrzewanie. Rewelacyjnie spisuje się w firmie. Brak poważnych usterek. Silnik to bajka. Oby tak dalej. Polecam!!!

3 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

C4 Grand

★★★★★ ★★★★★

Krystian K.

06/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
22/05/2017

Samochód wygodny dobrze się nim jeździ tylko ten serwis sporo drobnych usterek i jeszcze nigdy samochód nie był gotowy w serwisie w umówionej godzinie.

6 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Nowy C4 Picasso

★★★★★ ★★★★★

Marcin W.

06/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
01/07/2017

Jestem bardzo zadowolony z tego samochodu. Jeździ się bardzo przyjemnie.

2 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

rewelacyjny i niezawodny przyjaciel w i na drodze

★★★★★ ★★★★★

Marzena W.

05/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
05/07/2017

Nie jestem użytkownikiem nowego auta - mój ma prawie 4 lata. Mój Citroën C4 Picasso Grand, to samochód moich marzeń - nie wiedziałam tego, zanim nie zaczęłam nim jeździć. Gdybym teraz miała dostać/wygrać/kupić nowy samochód to chciałabym tylko ten - Nowy Citroën Gran C4 Picasso. Jeżeli nie jest gorszy od mojego - a jestem przekonana, że nie jest, to nad nabyciem nie zastanawiałabym się dłużej niż 5 minut. W takim aucie nawet kolor nie ma znaczenia. Może być nawet czarny :) Marzena

6 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

SUPER AUTO , WSZECHSTRONNE

★★★★★ ★★★★★

Krzysztof K.

05/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
29/05/2017

TO JEST AUTO JAKIEGO SZUKAŁEM. DUŻE, WYGODNE,PAKOWNE. SILNIK 2,0 HDI MOCNY I OSZCZĘDNY. BOGATE WYPOSAŻENIE SERYJNE.

5 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Super

★★★★★ ★★★★★

Grzegorz L.

05/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
21/05/2017

Jestem bardzo zadowolony z zakupu tego samochodu. Jazda nim to przyjemność

1 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

To jest to

★★★★★ ★★★★★

Paweł S.

05/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
21/05/2017

Bardzo pojemny i wygodny samochód dla rodziny 2+3. Jeździmy często - po mieście i w trasy, ciężko wyobrazić sobie wypady bez Picasso. Auto komfortowe, bezawaryjne, wystarczająco dynamiczne (1,6 THP), łakome na paliwo, ale w granicach zdrowego rozsądku. Trudno znaleźć poważne wady, zalet mnóstwo, zwłaszcza przy podróżowaniu z małymi dziećmi - wygodne zapinanie fotelików, bezproblemowe wsiadanie i wysiadanie oraz zapinanie pasów w fotelikach. Do tego przestronny bagażnik. Z przodu fotele wygodne.

1 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Samochód godny polecenia.

★★★★★ ★★★★★

Mirosław P.

05/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
21/05/2017

Oprócz tego, że wszystko jest super jest kilka wad: 1) Czasami brakuje mocy (wyczerpuje się akumulator), żeby otworzyć 50x bagażnik na wakacjach 2) Od chromowanych osłon nawiewów odbija się słońce i razi w oczy 3) Automat za dużo pali 4) Euro6-porażka, jak 40x zgaśnie i się zapali silnik w trakcie drogi do pracy codziennie to ciekawe jaka będzie żywotność rozrusznika 5) Przechyla się na boki przy wjeżdżaniu na rondo z dużą prędkością Poza tym super:)

2 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

rewelacja

★★★★★ ★★★★★

Anna T.

16/05/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
04/05/2017

jestem zachwycona. po doświadczeniach salonów innych marek tu trafiłam na miła, kompetentną obsługę i świetne auto

4 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź
Top