Opinie klientów – Citroën Grand C4 Picasso - Citroën Polska

Używamy plików cookies, aby dostosować pokazywane treści do Twoich zainteresowań. Brak akceptacji stosowania plików cookies może ograniczyć funkcjonalność strony i dostępność niektórych informacji.

Dowiedz się więcej na temat plików cookies

Przekierowanie nastąpi za sekund

Opinie klientów CITROËN Grand C4 Picasso

Przyznane oceny

/5

5 *

14

4 *

2

3 *

1

2 *

0

1 *

0

Citroen Advisor Logo NF

Poznaj opinie kierowców Citroëna Grand C4 Picasso

Podziel się opinią

Liczba wyników na stronie

Najlepsze na rynku w tej cenie i wersji !

★★★★★ ★★★★★

Michał P.

15/04/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
15/04/2018

To już mój drugi Grand. Auto super funkcjonalne, ekonomiczne i do tego ma swój odmienny design. Bardzo dużo plusów pozostało ale z minusów: - automatyczna klapa w trakcie opuszczania wydaje bardzo głośny dźwięk jak cofająca ciężarówka... jak to wyłączyć ? - tylnia szyba nie otwiera się jak w poprzedniku :(:( - ja byłem zwolennikiem nieruchomego środka kierownicy :( Pozostałe wszystko na plus :)! Znakomite wyciszenie, active safety brake i znakomicie działający aktywny tempomat !

1 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Pełny drobnych wad

★★★★★ ★★★★★

Sławomir K.

13/04/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
01/03/2018

Witam Samochód ma już 3 miesiące i 7500 km. Jak do tej pory: - nie działa start&stop system - już 2 wizyty w ASO i konieczna jest trzecia - metaliczny stuki w lewym przednim amortyzatorze - głuche stuki w lewym tylnym amortyzatorze - komunikat o konieczności wciśnięcia hamulca przy wrzucaniu "P" w automatycznej skrzyni biegów (pomimo, że hamulec jest naciśnięty) - zablokowany oryginalny hak (nie można go wyjąć) - niedomykające się drzwi (trzeba użyć siły by je domknąć) - spalanie

1 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Jakość obsługi

★★★★★ ★★★★★

Andrzej M.

28/03/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
28/02/2018

Jestem zadowolony z obsługi klienta. Osoba, która przyjmowała samochód do serwisu była miła i kompetentna. Podkreślam, że mechanik, który obsługuje mój samochód jest osobą sympatyczną i chętnie odpowiadającą na pytania. Nie zdarzyło mi się jeszcze, abym po naprawie wrócił z reklamacją. TAK TRZYMAĆ. Muszę wyrazić swoje zadowolenie z podejścia CITROENA do użytkownika ich samochodu. Takie bezproblemowe podejście do klienta, zachęca do zakupu kolejnego Citroena.

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Wygodne , duże auto ze świetnym slinikiem

★★★★★ ★★★★★

Jakub R.

28/03/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
11/02/2018

przez 4 lata nic się nie popsuło - auto bardzo mało pali - jestem bardzo zadowolony

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Super Auto dla rodziny , wielie w środku i ma umiarkowane zapotrzebowanie na paliwo

★★★★★ ★★★★★

MICHAŁ M.

31/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
23/06/2017

Samochód super pojemny , rodzinny , dobrze się prowadzi . Jedyny problem do autoryzowany serwis , miałem przyjemność z dwoma i historia się powtarza . Samochód polecam , szukam teraz nowego i w tej cenie nie można znaleźć godnego następcy . Pozdrawiam i polecam auto . Tylko niech firma poprawi serwisy .

11 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Najfajniejszy minivan w swojej klasie

★★★★★ ★★★★★

Paweł R.

27/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
13/07/2017

Rok 2013, wersja Exclusive, 1.6 HDI 115KM 6MT 7 os. Kolejne C4 G.P. w rodzinie (poprzedni 2010 r.). Spalanie do 6,0l/100km. Bardzo dobre materiały, super komfort akustyczny, wygodny dla 5 osób, w długie i częste trasy. Minus zbyt mały zbiornik paliwa. Grzane fotele przednie z masowaniem, duży wyświetlacz, szkoda, że aktualizacje map tak rzadko. Długa przednia szyba, wydajna klima i ogrzewanie. Rewelacyjnie spisuje się w firmie. Brak poważnych usterek. Silnik to bajka. Oby tak dalej. Polecam!!!

5 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

C4 Grand

★★★★★ ★★★★★

Krystian K.

06/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
22/05/2017

Samochód wygodny dobrze się nim jeździ tylko ten serwis sporo drobnych usterek i jeszcze nigdy samochód nie był gotowy w serwisie w umówionej godzinie.

... Zobacz odpowiedź
13 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Nowy C4 Picasso

★★★★★ ★★★★★

Marcin W.

06/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
01/07/2017

Jestem bardzo zadowolony z tego samochodu. Jeździ się bardzo przyjemnie.

3 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

rewelacyjny i niezawodny przyjaciel w i na drodze

★★★★★ ★★★★★

Marzena W.

05/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
05/07/2017

Nie jestem użytkownikiem nowego auta - mój ma prawie 4 lata. Mój Citroën C4 Picasso Grand, to samochód moich marzeń - nie wiedziałam tego, zanim nie zaczęłam nim jeździć. Gdybym teraz miała dostać/wygrać/kupić nowy samochód to chciałabym tylko ten - Nowy Citroën Gran C4 Picasso. Jeżeli nie jest gorszy od mojego - a jestem przekonana, że nie jest, to nad nabyciem nie zastanawiałabym się dłużej niż 5 minut. W takim aucie nawet kolor nie ma znaczenia. Może być nawet czarny :) Marzena

7 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

SUPER AUTO , WSZECHSTRONNE

★★★★★ ★★★★★

Krzysztof K.

05/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
29/05/2017

TO JEST AUTO JAKIEGO SZUKAŁEM. DUŻE, WYGODNE,PAKOWNE. SILNIK 2,0 HDI MOCNY I OSZCZĘDNY. BOGATE WYPOSAŻENIE SERYJNE.

6 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania


* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź
Top