Opinie klientów - Citroën SpaceTourer Business Lounge - Citroën Polska

Używamy plików cookies, aby dostosować pokazywane treści do Twoich zainteresowań. Brak akceptacji stosowania plików cookies może ograniczyć funkcjonalność strony i dostępność niektórych informacji.

Dowiedz się więcej na temat plików cookies

Przekierowanie nastąpi za sekund

Opinie klientów CITROËN SpaceTourer Business Lounge

Przyznane oceny

/5

5 *

5

4 *

0

3 *

0

2 *

0

1 *

0

Citroen Advisor Logo NF

Poznaj opinie kierowców Citroëna SpaceTourer Business Lounge

Podziel się opinią

Filtruj wg :

Liczba wyników na stronie

Bardzo dobry wybór!!

★★★★★ ★★★★★

Grzegorz K.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 28/11/2018[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
28/11/2018

Auto sprawuje się bardzo dobrze, zawieszenie tył niezależne to duży plus, radio bluetooth, navi, czujnik zmierzchu oraz deszczu działa bardzo sprawnie, czujniki parkowania również. Z minusów to jakby słaba sztywność fotela pasażera. Może się czepiam, ale dziwnie drży na boki i można niż nawet poruszyć ręka. Druga sprawa to fotele w drugim i trzecim rzedzie mogłyby być odrobine pochylane, bez tego auto znacznie traci na komforcie. Jak ławka w VW T4. Ogromny minus.

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Space Tourer Shine - Super rodzinny i biznesowy samochód

★★★★★ ★★★★★

Maciej S.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 27/02/2018[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
13/04/2018

Samochód zarówno dla rodziny jak i dla biznesu. Wersja Shine XL 7 osobowa jest bardzo przestronna. Zapewnia super komfort dla wszystkich pasażerów i miejsce na bagaż. Fajny silnik 180 KM z automatem. Wykończenie i użyte materiały na bardzo wysokim poziomie. Elektrycznie odsuwane drzewo robią wrażenie jak i podnoszą komfort użytkowania. Head up oraz 3 strefowe klima i fotele prednie grzane z masazmi stanowią dopełnienie całości. Fajny wygląd nadają czarne szyby i dodane chromy karoserii. Polecam!

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Jumpy 2,0 - automat

★★★★★ ★★★★★

Marek K.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 27/03/2018[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
28/03/2018

Jestem bardzo zadowolony z tego samochodu - posiadam dwa w firmie 2,0 diesel - automat. Przez rok jeden z nich przejechał 65000 km drugi 90000

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Spacetourer rodzinne auto

★★★★★ ★★★★★

Marcin K.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 23/06/2017[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
13/07/2017

Bardzo rodzinne auto w wersji bussines lounge. Dzieciaki go uwielbiają- zwłaszcza automatyczne drzwi.

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Świetne, rodzinne auto za przystępną cenę

★★★★★ ★★★★★

Mirosław W.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 23/03/2017[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
28/04/2017

Zakupiony Citroen Space Tourer to bardzo poręczne, praktyczne auto rodzinne, z dynamicznym silnikiem diesla o mocy 150 KM, które świetnie się prowadzi i pozwala w wygodnych warunkach przewieźć do 8 osób lub dużą ilość rzeczy.

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź
Top