Opinie klientów – Citroën C3 - Citroën Polska

Używamy plików cookies, aby dostosować pokazywane treści do Twoich zainteresowań. Brak akceptacji stosowania plików cookies może ograniczyć funkcjonalność strony i dostępność niektórych informacji.

Dowiedz się więcej na temat plików cookies

Przekierowanie nastąpi za sekund

Opinie klientów CITROËN C3

Przyznane oceny

/5

5 *

29

4 *

1

3 *

0

2 *

1

1 *

0

Citroen Advisor Logo NF

Poznaj opinie kierowców Citroëna C3

Podziel się opinią

Filtruj wg :

Liczba wyników na stronie

nowy c3

★★★★★ ★★★★★

Janusz K.

04/08/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
30/07/2018

bardzo dobry wybór. wspaniale auto nie tylko do miasta.

1 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

C3 ELLE

★★★★★ ★★★★★

Anna D.

01/08/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
12/07/2018

SUPER AUTKO POD KAŻDYM WZGLĘDEM. BARDZO KOBIECY I JEDYNY W SWOIM RODZAJU A KOMFORT JAZDY SPRAWIA, ŻE NIE CHCE SIĘ Z NIEGO WYSIADAĆ.

2 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Wspaniały!

★★★★★ ★★★★★

Małgorzata L.

17/07/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
08/06/2018

Piękny, wygodny, praktyczny, nowoczesny, modny, zachwycający - o tym samochodzie nie można powiedzieć złego słowa. To już mój kolejny Citroen C3 i uważam, że z każdą generacją są one coraz lepsze. Obecny egzemplarz użytkuję od około miesiąca i cały czas bardzo miło mnie zaskakuje. Samochód zdecydowanie przyciąga wzrok przechodniów i innych uczestników ruchu drogowego. Obok nowego C3 nie da się przejść obojętnie. Moim zdaniem idealnie nadaje się zarówno do miasta, jak i na długie trasy.

7 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Nietuzinkowy

★★★★★ ★★★★★

Błażej G.

03/07/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
20/06/2018

Ciekawy design. Mógłbym o nim sporo napisać ale musiałem drastycznie opis skrócić ze względu na tutejsze ograniczenia. Nieźle rozwiązany napęd. Bardzo żeawe auto (1.2 110KM). Wygodne. Są też wady. Na naszych pięknych pofalowanych drogach auto nerwowo myszkuje na boki przy prędkościach powyżej 90 km/h. Nie lubi dziur poza miastem. Czasem dobija na dziurach. Zbyt często wkraczający system start/stop. Słaba widoczność na boki przy manewrowaniu (szerokie słupki B).

9 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Citroen C3 S

★★★★★ ★★★★★

Ewa B.

17/06/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
09/05/2018

Samochód Citroen C3 S to trafny wybór!!!

3 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Mój citroen c 3

★★★★★ ★★★★★

Bogusław R.

10/05/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
26/03/2018

Sam samochód reprezentuje się bardzo ładnie . przyjemna jazda sprawia chęć wypraw,wycieczek .jedyny minus to to ,że producent pożałował i nie wyposażył auta w osłonę silnika od spodu. jadąc przez kałuże ,wnętrze komory silnika jest ubłocone - jako ,,staremu ,, kierowcy nie podoba mi się .Dbam o auto i wiem ze jak ja to robię to mnie nie zawiedzie- Tymczasem producent zawiódł z oszczędnościami.

19 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

bardzo dobry wybór

★★★★★ ★★★★★

Dorota I Witold F.

25/04/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
30/03/2018

Samochód nam się ogromnie podoba. Nie mamy do niego żadnych zastrzeżeń. Odznacza się komfortowym zawieszeniem i świetną klimatyzacją. Silnik i układ kierowniczy działają bez zarzutu. Przyspieszenie jest bardzo dobre. Piękna jest stylistyka bryły i wnętrza, czyli uroda szczegółu. Nie mieliśmy jeszcze tak estetycznego auta w tej klasie. Ponadto robi wrażenie solidnego.

6 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

c3

★★★★★ ★★★★★

Angelika S.

15/04/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
15/04/2018

plynnie sie prowadzi jazda jest przyjemnoscia

6 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Bardzo dobry

★★★★★ ★★★★★

Dmytro K.

07/04/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
07/04/2018

Bardzo dobry samochód na codzień i na krótkie wycieczki. Silnik 3 cylindrowy ale mocy w nim wystarczająco dużo wraz z super dźwiękiem tego silniczka. Wnętrze kest przyjemne na dotyk i oku. Kolor karoserii pozwala wyróżnić się na tle szarej masy pozostałych Marek samochodów. Jestem bardzo zadowolony z tego samochodu.

4 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Nowy citroen

★★★★★ ★★★★★

Tomasz G.

16/02/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
16/02/2018

obsluga klienta bardzo dobra. Wszystkie informacje na temat użytkowania samochodu zostały przekazane. Polecam '

3 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź
Top