Opinie klientów – Citroën C4 Cactus - Citroën Polska

Używamy plików cookies, aby dostosować pokazywane treści do Twoich zainteresowań. Brak akceptacji stosowania plików cookies może ograniczyć funkcjonalność strony i dostępność niektórych informacji.

Dowiedz się więcej na temat plików cookies

Przekierowanie nastąpi za sekund

Opinie klientów CITROËN C4 Cactus

Przyznane oceny

/5

5 *

18

4 *

0

3 *

0

2 *

0

1 *

0

Citroen Advisor Logo NF

Poznaj opinie kierowców Citroëna C4 Cactus

Podziel się opinią

Filtruj wg :

Liczba wyników na stronie

Genialny pod każdym względem.

★★★★★ ★★★★★

Piotr K.

14/07/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
11/07/2018

Wspaniałe dużo-małe auto dla mojej rodziny. Jesteśmy zachwyceni. Wygląda pięknie, wnętrze genialnie przemyślane, panel dotykowy jest bardzo intuicyjny. Polecam silnik 130 KM, auto pali bardzo mało (około 5 w mieście przy spokojniej jeździe) a kiedy trzeba jest baaardzo dynamiczne!! Na autostradzie jak jedzie się 150 jest cisza, spokój i radość z jazdy (6,7 l/km)

5 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Jest ok

★★★★★ ★★★★★

Monika P.

13/04/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
12/03/2018

Mimo malego silnika jest zrywny i potrafi zaskakiwać. Wszystko jest przejrzyste i intuicyjne, plastiki lubią się rysować ale mam nadzieje ze jakoś temu zaradze.

66 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Kupno samochodu

★★★★★ ★★★★★

Przemysław B.

22/11/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
30/10/2017

Przebieg sprzedaży bardzo sprawny, czytelny i przejrzysty. Pracownik był w ciągłym kontakcie, pomagał w każdej kwestii. Był kompetentny, cierpliwy i charakteryzował się wysoką kulturą osobistą.

4 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Samochód dla przedsiębiorcy

★★★★★ ★★★★★

Zbyszek M.

15/10/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
13/10/2017

Bardzo przyjazny. Łatwy w obsłudze. Wygodny.

4 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Retrofuturystyczny i wyjątkowy.

★★★★★ ★★★★★

Piotr K.

26/08/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
18/08/2017

Nie da się ukryć, że to wyjątkowy pod względem designu samochód. Wygląd to rzecz gustu, ale oboje z Żoną jesteśmy zachwyceni jego minimalistycznym stylem wewnątrz (może poza brakiem oświetlenia tylnej kanapy!!!) i unikalnym wyglądem na zewnątrz. Wersja silnika którą posiadam (110 KM) jest bardzo OK, mega wygodne fotele z przodu, fajne właściwości jezdne i wystarczająca pojemność bagażnika, dopełniają całości. Nie mam wątpliwości, że ten model Cactusa będzie autem kultowym :). Serdecznie polecam!

21 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

C4Aircross

★★★★★ ★★★★★

Grzegorz M.

07/08/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
28/07/2017

Dzień dobry, chętnie podzieliłbym się opinią o moim aucie ale niestety nie ma go w ww., modelach, a szkoda.. W ogóle ubolewam, że koncern >> wycofał ten model ze swojej oferty w Polsce. Kilku Panów zaczepiało mnie i pytało, czy auto można nabyć w salonie, bo wolą właśnie ten model zamiast bliźniaczego Mitsubishi ASX. Pozdrawiam, Grzegorz Mięgoć.

4 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

CACTUS

★★★★★ ★★★★★

Ewa W.

28/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
17/07/2017

Dobra widoczność do przodu ,nowoczesny wygląd,wygodne fotele,dynamiczny silnik jak na 1200 cm pojemności.Spalanie jak na razie między 5,5-6,6 litrów na 100 km.

10 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Nic dodać nic ująć.

★★★★★ ★★★★★

Tomasz M.

05/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
05/07/2017

Praktyczny ekonomiczny nowoczesny ładny.

11 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Po 5 miesiącach i 7 tys kilometrów

★★★★★ ★★★★★

Robert R.

17/03/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
16/03/2017

Auto sprawuje się dobrze. Pozwala komfortowo przemieszczać się na krótszych i tych dłuższych trasach. Pomimo małej mocy silnik jest dość elastyczny i można dość dynamicznie poruszać się (oczywiście uwzględniając jego możliwości). Ten czas pozwolił uświadomić sobie kilka drobnych braków, takich jak brak lampek wewnętrznych w tylnej części kabiny pasażerskiej, czy nie do końca sprawdzające się spryskiwacze wbudowane w wycieraczki w czasie dużego mrozu. To był dobry wybór.

53 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź
Top