Opinie klientów – Citroën C4 Cactus - Citroën Polska

Używamy plików cookies, aby dostosować pokazywane treści do Twoich zainteresowań. Brak akceptacji stosowania plików cookies może ograniczyć funkcjonalność strony i dostępność niektórych informacji.

Dowiedz się więcej na temat plików cookies

Przekierowanie nastąpi za sekund

Opinie klientów CITROËN C4 Cactus

Przyznane oceny

/5

5 *

26

4 *

0

3 *

0

2 *

0

1 *

0

Citroen Advisor Logo NF

Poznaj opinie kierowców Citroëna C4 Cactus

Podziel się opinią

Filtruj wg :

Liczba wyników na stronie

Citroen C4 Cactus samochód odpowiedni dla ciągłych dojazdów do miasta jak również w trybie miejskim.

★★★★★ ★★★★★

Bartosz S.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 09/11/2018[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
14/11/2018

Samochód odpowiedni w eksploatacji w codziennych dojazdach z peryferii do dużego miasta jak również idealny do użytkowania w trybie miejskim, idealny promień skrętu przy trudnych manewrach w mieście, szczególnie przy parkowaniu. Bardzo nowoczesny, przyciągający uwagę wygląd oraz kolorystyka pojazdów w ofercie Citroena. Przyjazne menu funkcji, nieskomplikowane, proste w obsłudze. Wygoda wewnątrz pojazdu zarówno dla kierowcy i pasażera oraz dwójki dzieci z tyłu. Duża dynamika silnika i zawieszenia

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Nie ma drugiego takiego jak on!

★★★★★ ★★★★★

Tomasz D.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 14/09/2018[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
29/10/2018

Jak najbardziej pozytywna. Po przesiadce z japończyka trzeba się przyzwyczaić do czegoś innego, ale mimo ponad 6tyś km dalej się zachwycam. Mam wersję 1,2 Shine 130KM i idzie jak wściekły. Spalanie na poziomie 6l, ale można zejść do 5l/100km tzw. emeryt style. Wyciszenie robi dobrą robotę, trzeba kontrolować prędkościomierz, bo z 70km nagle może zrobić się 140km i jest tak samo cicho. Wnętrze oryginalne, wciąż zachwyca. I co ciekawe, nie spotkałem drugiego takiego samochodu na ulicy.

3 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

C4 Cactus

★★★★★ ★★★★★

Dariusz M.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 13/08/2018[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
26/09/2018

Bardzo udany zakup. Polecam!!

1 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

nowy c4 cactus

★★★★★ ★★★★★

Mariusz Z.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 31/08/2018[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
20/09/2018

dobrze się prowadzi.,wygodne fotele , fantastyczna kierownica , intuicyjny panel sterowania , miła obsługa salonu

1 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Genialny pod każdym względem.

★★★★★ ★★★★★

Piotr K.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 11/07/2018[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
14/07/2018

Wspaniałe dużo-małe auto dla mojej rodziny. Jesteśmy zachwyceni. Wygląda pięknie, wnętrze genialnie przemyślane, panel dotykowy jest bardzo intuicyjny. Polecam silnik 130 KM, auto pali bardzo mało (około 5 w mieście przy spokojniej jeździe) a kiedy trzeba jest baaardzo dynamiczne!! Na autostradzie jak jedzie się 150 jest cisza, spokój i radość z jazdy (6,7 l/km)

14 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Jest ok

★★★★★ ★★★★★

Monika P.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 12/03/2018[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
13/04/2018

Mimo malego silnika jest zrywny i potrafi zaskakiwać. Wszystko jest przejrzyste i intuicyjne, plastiki lubią się rysować ale mam nadzieje ze jakoś temu zaradze.

71 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Kupno samochodu

★★★★★ ★★★★★

Przemysław B.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 30/10/2017[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
22/11/2017

Przebieg sprzedaży bardzo sprawny, czytelny i przejrzysty. Pracownik był w ciągłym kontakcie, pomagał w każdej kwestii. Był kompetentny, cierpliwy i charakteryzował się wysoką kulturą osobistą.

8 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Samochód dla przedsiębiorcy

★★★★★ ★★★★★

Zbyszek M.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 13/10/2017[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
15/10/2017

Bardzo przyjazny. Łatwy w obsłudze. Wygodny.

5 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Retrofuturystyczny i wyjątkowy.

★★★★★ ★★★★★

Piotr K.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 18/08/2017[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
26/08/2017

Nie da się ukryć, że to wyjątkowy pod względem designu samochód. Wygląd to rzecz gustu, ale oboje z Żoną jesteśmy zachwyceni jego minimalistycznym stylem wewnątrz (może poza brakiem oświetlenia tylnej kanapy!!!) i unikalnym wyglądem na zewnątrz. Wersja silnika którą posiadam (110 KM) jest bardzo OK, mega wygodne fotele z przodu, fajne właściwości jezdne i wystarczająca pojemność bagażnika, dopełniają całości. Nie mam wątpliwości, że ten model Cactusa będzie autem kultowym :). Serdecznie polecam!

27 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

C4Aircross

★★★★★ ★★★★★

Grzegorz M.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 28/07/2017[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
07/08/2017

Dzień dobry, chętnie podzieliłbym się opinią o moim aucie ale niestety nie ma go w ww., modelach, a szkoda.. W ogóle ubolewam, że koncern >> wycofał ten model ze swojej oferty w Polsce. Kilku Panów zaczepiało mnie i pytało, czy auto można nabyć w salonie, bo wolą właśnie ten model zamiast bliźniaczego Mitsubishi ASX. Pozdrawiam, Grzegorz Mięgoć.

6 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź
Top