Opinie klientów – Citroën Grand C4 Picasso - Citroën Polska

Używamy plików cookies, aby dostosować pokazywane treści do Twoich zainteresowań. Brak akceptacji stosowania plików cookies może ograniczyć funkcjonalność strony i dostępność niektórych informacji.

Dowiedz się więcej na temat plików cookies

Przekierowanie nastąpi za sekund

Opinie klientów CITROËN Grand C4 Picasso

Przyznane oceny

/5

5 *

17

4 *

3

3 *

1

2 *

0

1 *

0

Citroen Advisor Logo NF

Poznaj opinie kierowców Citroëna Grand C4 Picasso

Podziel się opinią

Filtruj wg :

Liczba wyników na stronie

Dobre dla rodziny

★★★★★ ★★★★★

Maciej S.

31/08/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
19/07/2018

Auto świetnie się sprawdza dla rodziny 2+4. Możemy spokojnie zapakować się na dwa tygodnie i jechać w świat. Nawet najsłabsza jednostka benzynowa pozwoli na swobodną jazdę. Minusem jest brak fajnej integracji z telefonem. Android Auto u mnie nie zadziałał, podobnie jak wyszukiwanie aplikacji. Nawigacja ok, ale nie widzi niektórych ulic czy miejscowości. Aktualizacje oprogramowania łatwe, ale długie.

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Kolejny Citroen

★★★★★ ★★★★★

TOMASZ K.

07/07/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
29/06/2018

Zadowoleni z 4-letniej eksploatacji poprzedniego samochodu zdecydowaliśmy się na zakup kolejnego C4 Picasso tym razem w wersji Grand. To chyba najlepsza rekomendacja a ten model jest jeszcze wygodniejszy, lepiej wyposażony i potrafi szybciej jeździć :) Proces konfiguracji, złożenia zamówienia oraz odbioru został przeprowadzony przez "naszego" dealera w sposób rzetelny i profesjonalny a przy tym w miłej i uprzejmej atmosferze. Odbiór pojazdu nastąpił zgodnie z zaplanowanym terminem. Dziękujemy.

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Grand C4 Spacetourer

★★★★★ ★★★★★

Paweł I.

27/06/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
30/05/2018

Fajne auto, b. wygodne, jestem pod wielkim wrażeniem jakości samochodu. Drobna wpadka przy odbiorze z salonu nie działała klima, ale serwis uporał sie expresowo. Żałuję że tak późno sie zdecydowałem. Wielki bagaznik dla osob pracujacych samochodem.

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Rewelacje auto

★★★★★ ★★★★★

Andrzej C.

08/06/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
28/05/2018

Rewelacje auto

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Najlepsze na rynku w tej cenie i wersji !

★★★★★ ★★★★★

Michał P.

15/04/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
15/04/2018

To już mój drugi Grand. Auto super funkcjonalne, ekonomiczne i do tego ma swój odmienny design. Bardzo dużo plusów pozostało ale z minusów: - automatyczna klapa w trakcie opuszczania wydaje bardzo głośny dźwięk jak cofająca ciężarówka... jak to wyłączyć ? - tylnia szyba nie otwiera się jak w poprzedniku :(:( - ja byłem zwolennikiem nieruchomego środka kierownicy :( Pozostałe wszystko na plus :)! Znakomite wyciszenie, active safety brake i znakomicie działający aktywny tempomat !

3 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Pełny drobnych wad

★★★★★ ★★★★★

Sławomir K.

13/04/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
01/03/2018

Witam Samochód ma już 3 miesiące i 7500 km. Jak do tej pory: - nie działa start&stop system - już 2 wizyty w ASO i konieczna jest trzecia - metaliczny stuki w lewym przednim amortyzatorze - głuche stuki w lewym tylnym amortyzatorze - komunikat o konieczności wciśnięcia hamulca przy wrzucaniu "P" w automatycznej skrzyni biegów (pomimo, że hamulec jest naciśnięty) - zablokowany oryginalny hak (nie można go wyjąć) - niedomykające się drzwi (trzeba użyć siły by je domknąć) - spalanie

2 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Jakość obsługi

★★★★★ ★★★★★

Andrzej M.

28/03/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
28/02/2018

Jestem zadowolony z obsługi klienta. Osoba, która przyjmowała samochód do serwisu była miła i kompetentna. Podkreślam, że mechanik, który obsługuje mój samochód jest osobą sympatyczną i chętnie odpowiadającą na pytania. Nie zdarzyło mi się jeszcze, abym po naprawie wrócił z reklamacją. TAK TRZYMAĆ. Muszę wyrazić swoje zadowolenie z podejścia CITROENA do użytkownika ich samochodu. Takie bezproblemowe podejście do klienta, zachęca do zakupu kolejnego Citroena.

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Wygodne , duże auto ze świetnym slinikiem

★★★★★ ★★★★★

Jakub R.

28/03/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
11/02/2018

przez 4 lata nic się nie popsuło - auto bardzo mało pali - jestem bardzo zadowolony

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Super Auto dla rodziny , wielie w środku i ma umiarkowane zapotrzebowanie na paliwo

★★★★★ ★★★★★

MICHAŁ M.

31/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
23/06/2017

Samochód super pojemny , rodzinny , dobrze się prowadzi . Jedyny problem do autoryzowany serwis , miałem przyjemność z dwoma i historia się powtarza . Samochód polecam , szukam teraz nowego i w tej cenie nie można znaleźć godnego następcy . Pozdrawiam i polecam auto . Tylko niech firma poprawi serwisy .

12 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Najfajniejszy minivan w swojej klasie

★★★★★ ★★★★★

Paweł R.

27/07/2017[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] :
13/07/2017

Rok 2013, wersja Exclusive, 1.6 HDI 115KM 6MT 7 os. Kolejne C4 G.P. w rodzinie (poprzedni 2010 r.). Spalanie do 6,0l/100km. Bardzo dobre materiały, super komfort akustyczny, wygodny dla 5 osób, w długie i częste trasy. Minus zbyt mały zbiornik paliwa. Grzane fotele przednie z masowaniem, duży wyświetlacz, szkoda, że aktualizacje map tak rzadko. Długa przednia szyba, wydajna klima i ogrzewanie. Rewelacyjnie spisuje się w firmie. Brak poważnych usterek. Silnik to bajka. Oby tak dalej. Polecam!!!

5 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź
Top