Opinie klientów – Citroën C1 - Citroën Polska

Przekierowanie nastąpi za sekund

Opinie klientów CITROËN C1

Przyznane oceny

5/5

5 *

5

4 *

0

3 *

0

2 *

0

1 *

0

Citroen Advisor

Poznaj opinie kierowców Citroëna C1

Podziel się opinią

Filtruj wg :

Liczba wyników na stronie

Świetne miejskie autko

★★★★★ ★★★★★

Justyna J.

Data opinii : 27/02/2020Avis déposé le :
25/03/2020

To już mój drugi samochód C1, kupiony w tym samym salonie. Autko idealnie nadaje się do jeżdżenia po mieście, wszędzie się zmieści, łatwo nim zaparkować, a w dłuższe trasy też daje radę. Mało pali i jest w zasadzie bezawaryjne. Obsługa w salonie jest bardzo profesjonalna i pomocna. Jestem bardzo zadowolona i z samochodu, i z obsługi w salonie.

0 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Sprzedawca kompetentny, rzeczowy, uprzejmy, potrafi zainteresować klienta.

★★★★★ ★★★★★

KINGA B.

Data opinii : 31/01/2020Avis déposé le :
24/02/2020

Samochód ładny, bardzo wygodny, zwrotny, łatwy do prowadzenia, pakowny. Sprawdza się w mieście (szczególnie przy parkowaniu), jak i w dalszej trasie. Przypadł nawet do gustu mojemu mężowi, który jest zwolennikiem większych aut, ale tym moim zaczął jeździć do pracy, a jego auto poszło na razie w odstawkę. Jestem bardzo zadowolona z zakupu tego samochodu.

1 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Wspaniała, rzeczowa, kompetentna i miła obsługa. Polecam.

★★★★★ ★★★★★

Halina R.

Data opinii : 22/01/2020Avis déposé le :
02/02/2020

Samochód jeździ bardzo dobrze, lekko. Tego oczekiwałam.

0 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Korekta opinii z dn. 26-07-2019

★★★★★ ★★★★★

Maria K.

Data opinii : 11/07/2019Avis déposé le :
30/07/2019

W opinii z dn 11-07-2019 wkradł się błąd zamiast "przedstawione" powinno być "wyjaśnione" za pomyłkę serdecznie przepraszam

0 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Profesjonalizm personelu

★★★★★ ★★★★★

Maria K.

Data opinii : 11/07/2019Avis déposé le :
26/07/2019

Profesjonalny doradca, wszystkie wątpliwości co do kupna auta zostały rzetelnie przedstawione przez sprzedawcę. Auto sprawuje się super, jestem zadowolona mało pali, polecam.

3 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź
Top