Opinie klientów – Citroën C4 Cactus - Citroën Polska

Przekierowanie nastąpi za sekund

Opinie klientów CITROËN C4 Cactus

Przyznane oceny

4.6/5

5 *

8

4 *

6

3 *

0

2 *

0

1 *

0

Citroen Advisor

Poznaj opinie kierowców Citroëna C4 Cactus

Podziel się opinią

Filtruj wg :

Liczba wyników na stronie

Cactus C4

★★★★★ ★★★★★

Krzysztof M.

Data opinii : 10/08/2019Avis déposé le :
24/09/2019

Fajny wygodny samochód,spalanie w normie,super designe.

1 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

C4 Cactus

★★★★★ ★★★★★

Maciej K.

Data opinii : 21/09/2019Avis déposé le :
21/09/2019

Inny ale lepszy, mały ake pojemny, dla tych którzy chcą być szczególnie w codziennej szarości...

1 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Niesamowite przeżycia w kaktusie.

★★★★★ ★★★★★

Marcin B.

Data opinii : 20/09/2019Avis déposé le :
20/09/2019

Super autko. Zwawe i zwinne. A zuzycie paliwa na przyzwoitym poziomie. Jestem naprawde zadowolony i polecam te autko. Futurystyczny wyglad przyciaga uwage. Ludzie naprawde sie za nim ogladaja.

3 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Kaktusik

★★★★★ ★★★★★

Rafał W.

Data opinii : 26/08/2019Avis déposé le :
20/09/2019

Jestem pozytywnie zaskoczony wrażeniami z użytkowania mojego nowego C4 cactus... zamawiając auto (to mój pierwszy Citroen) spodziewałem się komfortu i nowoczesności,jednak nie doceniłem faktu,że moje autko oprócz tego ma duszę i charakter! Jeździ się od pierwszych chwil wspaniale i ekonomicznie,do tego ta wygoda i pozytywne (nie tylko moje!) emocje....

4 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Przebieg 20000

★★★★★ ★★★★★

Łukasz B.

Data opinii : 19/08/2019Avis déposé le :
09/09/2019

Samochodem C4 Cactus 1,2 benzyna 110 KM jeżdżę od czerwca 2018 Małe zgrabne autko wystarczające dla 3 osobowej rodziny. Do tej pory bez żadnej awarii ani usterki. Spalanie średnie zatrzymało się na 6,2 l. Przy silnych upałach brakuje kratki nawiewu od strony pasażera. Dynamika silnika jest wystarczająca. Zdążą mi się często jechać na włączonym kierunkowskazie tak jakby nie odbijał po wyprostowaniu kierownicy. Polecam system synchronizacji z telefonem mirrorLink. Cena Auta do jakości OK

2 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Citroen C4 CACTUS 2018 1.2l 60kW

★★★★★ ★★★★★

Grzegorz S.

Data opinii : 06/04/2019Avis déposé le :
21/05/2019

Auto wyjątkowe w swojej klasie, komfort to jedno z najważniejszych cech tego samochodu. Zalecam model z mocniejszym silnikiem i automatyczną skrzynią bo tylko to mi teraz doskwiera po przejechaniu ok 1500km . głownie w mieście. Jeszcze chciałbym ale to już w sferze raczej marzeń - w pełni konfigurowalne panele wyświetlaczy . Dwie wersje kolorystyczne i rozmiar komunikatów pozostawiają wiele do życzenia. Naprawdę nie było miejsca choćby na minimalny wyświetlacz obrotów silnika?

2 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Wrażenia z użytkowania citroena c4 cactus

★★★★★ ★★★★★

Michał G.

Data opinii : 28/03/2019Avis déposé le :
27/04/2019

Auto się świetnie prowadzi, jest niesamowicie komfortowe i ma bardzo ciekawy design. Duży plus za łatwość obsługi. Ale niestety największym minusem bardzo ładnego auta jest całkowity brak dbałości o detale, takie jak np źle spasowane elementy karoserii, niedomalowane wnęki drzwi czy tez ochydnie umalowane słupki i progi. Uważam że płacąc za auto ponad 70 tys zł dla kupującego nie będzie miało znaczenia ze będzie ono o tys zł droższe a każdy by się ucieszył z dopracowanego auta.

2 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź
Top