Opinie klientów – Citroën C4 SpaceTourer - Citroën Polska

Przekierowanie nastąpi za sekund

Opinie klientów CITROËN C4 SpaceTourer

Przyznane oceny

4.8/5

5 *

7

4 *

0

3 *

1

2 *

0

1 *

0

Citroen Advisor

Poznaj opinie kierowców Citroëna C4 SpaceTourer

Podziel się opinią

Filtruj wg :

Liczba wyników na stronie

Auto dobre na każdą okazję/ w każdą podróż

★★★★★ ★★★★★

Bogdan B.

Data opinii : 21/09/2019[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
21/09/2019

Mój model to jeszcze C4 Picasso II z 2016 roku z silnikiem Blue HDI 1.6 Auto wybrane ze wglądu na wielkość bagażnika, wygodę jazdy i nieszablonowy wygląd (wewnątrz i zewnątrz). Sprawdza się obecnie w jeździe po mieście i w trasie. Wykorzystywane też podczas długich tras wakacyjnych (Norwegia, Grecja, Włochy). Sprawuje się rewelacyjnie. Obecnie żadne samochód nie jest tak funkcjonalny i ładny. C5 Aircross niestety bardzo brzydki, szkoda bo brak następcy udanego modelu C4 Picasso II

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania































* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

c4 nowy

★★★★★ ★★★★★

Włodzimierz K.

Data opinii : 06/08/2019[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
20/09/2019

Dzień dobry. Jestem szczęśliwym posiadaczem tego właśnie samochodu w wersji SHINE od czerwca. Przejechane ma 4 tys. Spisuje się bardzo dobrze. Jeżeli chodzi o komfort to podłokietniki przednich foteli są zbyt nisko. W Picasso były wyżej i fotele lepiej trzymały na boki. Mam do niego aplikację My Citroën i nie zawsze łączy się z samochodem, a jest przydatna.

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania































* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Citroen c4 spacetourer 1.2 130km

★★★★★ ★★★★★

Maciej P.

Data opinii : 20/09/2019[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
20/09/2019

Autko przejechalo ok 7 tys km. Nie chcę się z niego wychodzić . Jak dotąd żadnych problemów. Nocna jazda? Sama przyjemność. Wyświetlacz - bylem sceptycznie nastawiony na ulokowany na srodku ekran, lecz teraz uważam ze jest wygodniejszy dla kierowcy niz tradycyjne zegary za kierownicy. Szkoda ze citroen zaprzestał produkcji tego modelu. Choc pewnie wroci jak bedzie potrzeba rynku na samochody familijne. Polecam dla rodzin z dziećmi i nie tylko :)

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania































* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Super auto

★★★★★ ★★★★★

Bartosz C.

Data opinii : 19/09/2019[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
19/09/2019

Samochód użytkuje 2 lata - kupiłem jeszcze pod nazwą C4 Picasso. Super samochód - 0 usterek, 0 napraw, jazda sprawia nadal wielką przyjemność. Polecam

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania































* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

wersja SHINE 1.2 AUTOMAT 8 PRZEŁOŻEŃ

★★★★★ ★★★★★

Włodzimierz K.

Data opinii : 14/06/2019[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
29/07/2019

Pięć gwiazdek dałem awansem ponieważ przejechałem dopiero niewiele ponad 3tys. W okolicach takiego przebiegu zużycie paliwa powinno zbliżać się do wartości poniżej 6 dla cyklu mieszanego. Na razie jest 6.6l. Poprzednim moim samochodem był C4 Picasso exclusive. Szkoda że kilka fajnych rzeczy nie przeniesiono do nowego modelu. Tak np. samopoziomujące i skrętna reflektory, podświetlane kieszenie drzwiowe, w bagażniku oświetlenie obustronne a jednym z nich wyjmowana latarka. Szkoda!!!!

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania































* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

C4 Spacetourer 1.2 130KM Rip Curl

★★★★★ ★★★★★

Wojciech O.

Data opinii : 25/02/2019[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
31/03/2019

Auto zgodne z oczekiwaniami. Dobra cena i rozsądne wyposażenie jak na rodzinne, multifunkcyjne 4 kółka. Mam wersję Rip Curl ze130 konnym silnikiem i 6 biegową skrzynią manualną. Do pełni szczęścia brakuje mi jedynie regulacji lędźwiowej foteli/ podgrzewania oraz dachu w bi-tone. Niestety wielki minus dla dealera/ Citroen Polska za brak aktywnych usług on-line Connect Nav mimo upływu 35 dni od zakupu auta. Monitowałem i u dealera i w CP i jak na razie bez skutku... Szkoda :(

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania































* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Kosmiczne auto !!!

★★★★★ ★★★★★

Joanna M.

Data opinii : 16/01/2019[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
19/01/2019

Klasa i dizajn wnętrze samochodu mówią same za siebie.Autko po prostu rewelacja !!!

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania































* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Parę rzeczy do poprawki.

★★★★★ ★★★★★

Filip Ś.

Data opinii : 12/11/2018[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
27/12/2018

Drugi Citroen w moim użytkowaniu - poprzedni to Grand Picasso z 2014r. Napęd i funkcjonalność - b.dobre, obsługa kiepska. Nadal brak bezpośredniego klawisza do zamknięcia obiegu powietrza, a miejsce na klawisz przy ekranie dotykowym, brakuje również skrótu do uruchamiania kamer 360. Jakość obrazu z tylnej kamery poniżej krytyki - obraz niemal nieczytelny (w poprzedniku jest idealny) konieczna wymiana oprogramowania albo sensora! Brak prędkościomierza zegarowego w ustawieniach wyświetlacza.

1 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania































* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź
Top