Opinie klientów – Citroën C4 SpaceTourer - Citroën Polska

Przekierowanie nastąpi za sekund

Opinie klientów CITROËN C4 SpaceTourer

Przyznane oceny

4.3/5

5 *

6

4 *

2

3 *

3

2 *

0

1 *

0

Citroen Advisor Logo NF

Poznaj opinie kierowców Citroëna C4 SpaceTourer

Podziel się opinią

Filtruj wg :

Liczba wyników na stronie

C4 Spacetourer 1.2 130KM Rip Curl

★★★★★ ★★★★★

Wojciech O.

Data opinii : 25/02/2019[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
31/03/2019

Auto zgodne z oczekiwaniami. Dobra cena i rozsądne wyposażenie jak na rodzinne, multifunkcyjne 4 kółka. Mam wersję Rip Curl ze130 konnym silnikiem i 6 biegową skrzynią manualną. Do pełni szczęścia brakuje mi jedynie regulacji lędźwiowej foteli/ podgrzewania oraz dachu w bi-tone. Niestety wielki minus dla dealera/ Citroen Polska za brak aktywnych usług on-line Connect Nav mimo upływu 35 dni od zakupu auta. Monitowałem i u dealera i w CP i jak na razie bez skutku... Szkoda :(

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Kosmiczne auto !!!

★★★★★ ★★★★★

Joanna M.

Data opinii : 16/01/2019[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
19/01/2019

Klasa i dizajn wnętrze samochodu mówią same za siebie.Autko po prostu rewelacja !!!

1 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Parę rzeczy do poprawki.

★★★★★ ★★★★★

Filip Ś.

Data opinii : 12/11/2018[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
27/12/2018

Drugi Citroen w moim użytkowaniu - poprzedni to Grand Picasso z 2014r. Napęd i funkcjonalność - b.dobre, obsługa kiepska. Nadal brak bezpośredniego klawisza do zamknięcia obiegu powietrza, a miejsce na klawisz przy ekranie dotykowym, brakuje również skrótu do uruchamiania kamer 360. Jakość obrazu z tylnej kamery poniżej krytyki - obraz niemal nieczytelny (w poprzedniku jest idealny) konieczna wymiana oprogramowania albo sensora! Brak prędkościomierza zegarowego w ustawieniach wyświetlacza.

3 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Pozytywny

★★★★★ ★★★★★

Piotr F.

Data opinii : 11/02/2018[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
28/03/2018

Samochód rodzinny i funkcjonalny , ale lubi częste wizyty w ASO.

5 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Nowy citroen

★★★★★ ★★★★★

Leszek W.

Data opinii : 11/12/2017[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
11/12/2017

Samochód kolejny zakupiony w salonie. Bardzo konkretny i komunikatywny handlowiec. Od lat wspòlpracujemy. Jestem bardzo zadowolona polecam markę Citroen !

1 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Usługi Connect NAV, aktywacja MAP NAV

★★★★★ ★★★★★

Mariusz M.

Data opinii : 14/09/2017[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
29/10/2017

Uwagi do usług: 1. Aktualizacja NAV Map, firma już dawno udostępniła aktualizację w wersji 6.0.0, niestety bez należytego poinformowania zaleciła obniżenie wersji do 5.0.1. Niestety system uniemożliwia zmianę wersji na niższą a w oparciu o 6.0.0 nie działają usługi Connect NAV np. ceny paliw. 2. Aplikacja informuje o możliwości wykupienia usługi Connect NAV - strefy niebezpieczne tylko co z tego wynika? Brak informacji i brak możliwości zakupu. 3. Wizyta w serwisie - oczywiście można zapisać

... Zobacz odpowiedź
7 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

picasso

★★★★★ ★★★★★

Artur W.

Data opinii : 20/07/2017[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
28/07/2017

Całkiem ciekawa propozycja motoryzacyjna. Wygodne i pojemne auto. Silnik 1,6 hdi jest jednostką oszczędną i w miarę dynamiczną, skrzynia 6cio biegowa pozwala na w miarę dynamiczne poruszanie się. Ogólnie dużo plusów i pozytywów, kilka drobiazgów można dopracować. Polecam.

11 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Polecam

★★★★★ ★★★★★

Przemyslaw S.

Data opinii : 03/07/2017[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
28/07/2017

Bardzo dobry, komfortowy rodzinny samochód. Konkurencja w tyle

11 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

bardzo dobry

★★★★★ ★★★★★

Tadeusz P.

Data opinii : 01/07/2017[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
06/07/2017

bardzo dobry

10 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Rodzinne auto

★★★★★ ★★★★★

Marcin N.

Data opinii : 12/05/2017[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
28/05/2017

Kupione jako podstawowe aut rodzinne (2+2). Do tych celów jak najbardziej się sprawdza. Bardzo bogate wyposażenie w wersji More Life. Jak na razie jestem zadowolony. Dwa minusy to silnik oraz zawieszenie. Benzyniak 1.2 (130KM) jest mało elastyczny i swoją dynamiką zostaje daleko w tyle z poprzednikiem (Fiat 1.4 T-Jet 120KM). Brak jednego cylindra jest jednak odczuwalny. Zawieszenie zestrojono dość twardo i na nierównościach pracuje dość głośno - stuki w kabinie są uciążliwe.

18 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź
Top