Opinie klientów – Citroën C4 SpaceTourer - Citroën Polska

Przekierowanie nastąpi za sekund

Opinie klientów CITROËN C4 SpaceTourer

Przyznane oceny

5/5

5 *

5

4 *

0

3 *

0

2 *

0

1 *

0

Citroen Advisor

Poznaj opinie kierowców Citroëna C4 SpaceTourer

Podziel się opinią

Opinie klientów

Filtruj wg :

Liczba wyników na stronie

Auto dobre na każdą okazję/ w każdą podróż

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 21/09/2019Avis déposé le :
21/09/2019

przez

Bogdan B.

Mój model to jeszcze C4 Picasso II z 2016 roku z silnikiem Blue HDI 1.6 Auto wybrane ze wglądu na wielkość bagażnika, wygodę jazdy i nieszablonowy wygląd (wewnątrz i zewnątrz). Sprawdza się obecnie w jeździe po mieście i w trasie. Wykorzystywane też podczas długich tras wakacyjnych (Norwegia, Grecja, Włochy). Sprawuje się rewelacyjnie. Obecnie żadne samochód nie jest tak funkcjonalny i ładny. C5 Aircross niestety bardzo brzydki, szkoda bo brak następcy udanego modelu C4 Picasso II

2 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

c4 nowy

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 06/08/2019Avis déposé le :
20/09/2019

przez

Włodzimierz K.

Dzień dobry. Jestem szczęśliwym posiadaczem tego właśnie samochodu w wersji SHINE od czerwca. Przejechane ma 4 tys. Spisuje się bardzo dobrze. Jeżeli chodzi o komfort to podłokietniki przednich foteli są zbyt nisko. W Picasso były wyżej i fotele lepiej trzymały na boki. Mam do niego aplikację My Citroën i nie zawsze łączy się z samochodem, a jest przydatna.

3 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Citroen c4 spacetourer 1.2 130km

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 20/09/2019Avis déposé le :
20/09/2019

przez

Maciej P.

Autko przejechalo ok 7 tys km. Nie chcę się z niego wychodzić . Jak dotąd żadnych problemów. Nocna jazda? Sama przyjemność. Wyświetlacz - bylem sceptycznie nastawiony na ulokowany na srodku ekran, lecz teraz uważam ze jest wygodniejszy dla kierowcy niz tradycyjne zegary za kierownicy. Szkoda ze citroen zaprzestał produkcji tego modelu. Choc pewnie wroci jak bedzie potrzeba rynku na samochody familijne. Polecam dla rodzin z dziećmi i nie tylko :)

2 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Super auto

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 19/09/2019Avis déposé le :
19/09/2019

przez

Bartosz C.

Samochód użytkuje 2 lata - kupiłem jeszcze pod nazwą C4 Picasso. Super samochód - 0 usterek, 0 napraw, jazda sprawia nadal wielką przyjemność. Polecam

1 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

wersja SHINE 1.2 AUTOMAT 8 PRZEŁOŻEŃ

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 14/06/2019Avis déposé le :
29/07/2019

przez

Włodzimierz K.

Pięć gwiazdek dałem awansem ponieważ przejechałem dopiero niewiele ponad 3tys. W okolicach takiego przebiegu zużycie paliwa powinno zbliżać się do wartości poniżej 6 dla cyklu mieszanego. Na razie jest 6.6l. Poprzednim moim samochodem był C4 Picasso exclusive. Szkoda że kilka fajnych rzeczy nie przeniesiono do nowego modelu. Tak np. samopoziomujące i skrętna reflektory, podświetlane kieszenie drzwiowe, w bagażniku oświetlenie obustronne a jednym z nich wyjmowana latarka. Szkoda!!!!

0 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź
Top