Opinie klientów – Citroën Grand C4 SpaceTourer - Citroën Polska

Przekierowanie nastąpi za sekund

Opinie klientów CITROËN Grand C4 SpaceTourer

Przyznane oceny

4.6/5

5 *

6

4 *

0

3 *

0

2 *

1

1 *

0

Citroen Advisor

Poznaj opinie kierowców Citroëna Grand C4 SpaceTourer

Podziel się opinią

Opinie klientów

Filtruj wg :

Liczba wyników na stronie

Polecam w wersji Shain

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 25/08/2019Avis déposé le :
09/10/2019

przez

Oleksii I.

Komfortowe, wygodne, duże, szybkie auto dla dużej rodziny! wystarczają miejsca na wszystko, dla bagażu i pasażerów. Cała rodzina cieszy się komfortem w długich wyjazdach

5 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Auto wspaniale, wygodne, piekne, ale i mega awaryjne..

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 09/08/2019Avis déposé le :
23/09/2019

przez

Michal W.

Zakochalem sie w tym citroenie od pierwszego wejrzenia. Mam go juz 4 lata ale jest to trudna milosc. Teraz przy 85tys. przebiegu mechanicy twierdza ze silnik sie juz skonczyl.. nie wiem co o tym myslec.. Poza tym auto mega wygodne i wspanialy towarzysz naszych rodzinnych podrozy. Wszystko sie zmiesci mimo ze jest nas piatka.

10 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Citroen Grand C4 SpaceTourer - 1.2 Puretech wersja More Life

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 09/08/2019Avis déposé le :
23/09/2019

przez

Zbigniew P.

Auto kupiłem w marcu 2019 r. Jestem zadowolony. Silnik wystarczająco mocny z momentem 230 Nm. Od początku użytkowania komputer pokazuje średnie spalanie 5,7 l/100 km, przy czym jeżdżę głównie poza miastem z obrotami rzadko przekraczającymi 3000 (przebieg 9.000 km). W mieście spalanie wychodzi 7-7,5 l/100 km. Duża przestrzeń dla pasażerów. Auto zwrotne, dość łatwo się nim parkuje, czujniki przód/tył wystarczają, kamerka nie jest potrzebna. Bagażnik ok, brakuje trochę haczyków na zakupy.

9 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Rewelacyjny rodzinny samochód

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 20/09/2019Avis déposé le :
20/09/2019

przez

Barbara K.

Szukaliśmy odpowiednio dużego auta dla rodziny. 2 rząd siedzeń każde z trzech niezależnie regulowane, w każdym z tych trzech zaczepy ISOFIX i w końcu trzy foteliki pełnowymiarowe się mieszczą. Bagażnik spokojnie pomieści bagaże łącznie z wózkiem. Komfort zarówno dla kierowcy oraz pasażerów rewelacyjny - długie trasy to przyjemność z aktywnym tempomatem oraz automatyczną korektą jazdy. Silnik HDI 2.0 zapewnia rewelacyjną dynamikę oraz niewielkie spalanie (miasto 7l/100 trasa 4,7l/100 ~130km/h).

5 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Niemożliwe nie istnieje

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 20/09/2019Avis déposé le :
20/09/2019

przez

Marcin W.

To auto typu pack and drive. Tak mi powiedziała żona. Podjechaliśmy do Ikea kupiła trzy szafy i dwa biurka do tego kupę pierdół i powiedziała zapakuj i jedź. I cytryna dała radę.

3 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Super rodzinne auto

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 16/08/2019Avis déposé le :
19/09/2019

przez

Piotr M.

Szyba przednia - super! Dobrze przemyślane auto. Świetny samochód dla rodziny. Wersja 7 miejscowa - rewelacja!

1 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Polecam

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 03/07/2019Avis déposé le :
09/08/2019

przez

Magdalena P.

Po miesiącu użytkowania pełne zadowolenie, małe spalanie, dużo miejsca, silnik fajnie pracuje. Mam nadzieję, że tak będzie dalej

1 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź
Top