Opinie klientów – Citroën Grand C4 SpaceTourer - Citroën Polska

Przekierowanie nastąpi za sekund

Opinie klientów CITROËN Grand C4 SpaceTourer

Przyznane oceny

4.6/5

5 *

7

4 *

0

3 *

0

2 *

1

1 *

0

Citroen Advisor

Poznaj opinie kierowców Citroëna Grand C4 SpaceTourer

Podziel się opinią

Filtruj wg :

Liczba wyników na stronie

Polecam w wersji Shain

★★★★★ ★★★★★

Oleksii I.

Data opinii : 25/08/2019Avis déposé le :
09/10/2019

Komfortowe, wygodne, duże, szybkie auto dla dużej rodziny! wystarczają miejsca na wszystko, dla bagażu i pasażerów. Cała rodzina cieszy się komfortem w długich wyjazdach

3 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Auto wspaniale, wygodne, piekne, ale i mega awaryjne..

★★★★★ ★★★★★

Michal W.

Data opinii : 09/08/2019Avis déposé le :
23/09/2019

Zakochalem sie w tym citroenie od pierwszego wejrzenia. Mam go juz 4 lata ale jest to trudna milosc. Teraz przy 85tys. przebiegu mechanicy twierdza ze silnik sie juz skonczyl.. nie wiem co o tym myslec.. Poza tym auto mega wygodne i wspanialy towarzysz naszych rodzinnych podrozy. Wszystko sie zmiesci mimo ze jest nas piatka.

5 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Citroen Grand C4 SpaceTourer - 1.2 Puretech wersja More Life

★★★★★ ★★★★★

Zbigniew P.

Data opinii : 09/08/2019Avis déposé le :
23/09/2019

Auto kupiłem w marcu 2019 r. Jestem zadowolony. Silnik wystarczająco mocny z momentem 230 Nm. Od początku użytkowania komputer pokazuje średnie spalanie 5,7 l/100 km, przy czym jeżdżę głównie poza miastem z obrotami rzadko przekraczającymi 3000 (przebieg 9.000 km). W mieście spalanie wychodzi 7-7,5 l/100 km. Duża przestrzeń dla pasażerów. Auto zwrotne, dość łatwo się nim parkuje, czujniki przód/tył wystarczają, kamerka nie jest potrzebna. Bagażnik ok, brakuje trochę haczyków na zakupy.

5 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Rewelacyjny rodzinny samochód

★★★★★ ★★★★★

Barbara K.

Data opinii : 20/09/2019Avis déposé le :
20/09/2019

Szukaliśmy odpowiednio dużego auta dla rodziny. 2 rząd siedzeń każde z trzech niezależnie regulowane, w każdym z tych trzech zaczepy ISOFIX i w końcu trzy foteliki pełnowymiarowe się mieszczą. Bagażnik spokojnie pomieści bagaże łącznie z wózkiem. Komfort zarówno dla kierowcy oraz pasażerów rewelacyjny - długie trasy to przyjemność z aktywnym tempomatem oraz automatyczną korektą jazdy. Silnik HDI 2.0 zapewnia rewelacyjną dynamikę oraz niewielkie spalanie (miasto 7l/100 trasa 4,7l/100 ~130km/h).

2 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Niemożliwe nie istnieje

★★★★★ ★★★★★

Marcin W.

Data opinii : 20/09/2019Avis déposé le :
20/09/2019

To auto typu pack and drive. Tak mi powiedziała żona. Podjechaliśmy do Ikea kupiła trzy szafy i dwa biurka do tego kupę pierdół i powiedziała zapakuj i jedź. I cytryna dała radę.

0 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Super rodzinne auto

★★★★★ ★★★★★

Piotr M.

Data opinii : 16/08/2019Avis déposé le :
19/09/2019

Szyba przednia - super! Dobrze przemyślane auto. Świetny samochód dla rodziny. Wersja 7 miejscowa - rewelacja!

0 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Polecam

★★★★★ ★★★★★

Magdalena P.

Data opinii : 03/07/2019Avis déposé le :
09/08/2019

Po miesiącu użytkowania pełne zadowolenie, małe spalanie, dużo miejsca, silnik fajnie pracuje. Mam nadzieję, że tak będzie dalej

0 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Grand C4 SpaceTourer

★★★★★ ★★★★★

Rafał R.

Data opinii : 24/05/2019Avis déposé le :
21/06/2019

Bardzo fajne i przestronne auto rodzinne. Spełnia wszystkie moje oczekiwania. Silnik 1.2 w raz z turbiną, też jest ok. Bałem się czy nie będzie mułowaty, ale na trasie zbiera się żwawo jak na takie auto. Jedyny drobny minus, na wąskich krętych drogach przy wchodzeniu w zakręty czułem się dużo mniej pewnie niż w moim Focusie. Ale to auto ma zupełnie inne przeznaczenie. Do komfortowego przejechania pomiędzy punktem A i B nadaje się idealnie.

0 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź
Top