Opinie klientów – Citroën Berlingo - Citroën Polska

Przekierowanie nastąpi za sekund

Opinie klientów CITROËNA BERLINGO

Przyznane oceny

4.9/5

5 *

6

4 *

1

3 *

0

2 *

0

1 *

0

Citroen Advisor

Poznaj opinie kierowców Citroëna Berlingo

Podziel się opinią

Opinie klientów

Filtruj wg :

Liczba wyników na stronie

Citroen Berlingo XL

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 30/08/2019Avis déposé le :
01/10/2019

przez

Witold R.

Samochód sprawuje się bardzo dobrze wprowadzono wiele udogodnień pomagającym kierowcy zautomatyzowano kilkanaście procesów

4 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

GORĄCO POLECAM

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 20/09/2019Avis déposé le :
26/09/2019

przez

Emil J.

Auto świetnie się prowadzi, pojemna przestrzeń zarówno bagażowa jak i osobowa no i po ostatniej metamorfozie pięknie wygląda tak zewnątrz jak i w środku

4 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

niezawodny i wart swojej ceny

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 11/08/2019Avis déposé le :
25/09/2019

przez

Marcin R.

Berlingo wygląda bardzo ciekawie jak na auto tego segmentu. Zaskakuje stylistyka wnętrza i wykonanie. Posiada wszystko co powinno mieć auto tej klasy.

2 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Praktyczność na codzień

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 07/08/2019Avis déposé le :
21/09/2019

przez

Przemysław C.

Nowy model przewyższa poprzedni w każdym calu. Sprawny na co dzień, przestronny i całkiem wygodny. Poprawne prowadzenie na drogach o złej kondycji jak i na drogach szybkiego ruchu. Pakowny bagażnik, składane fotele oraz duża liczba schowków ułatwia życie rodziny 2+3. Silnik chociaż mały (1.2 Pure tech) prawuje się bardzo przyzwoicie w dużej bryle auta. Warty polecenia nie tylko budowlańcom ale i duża rodzina odnajdzie w nich dzielnego kompana podróży.

3 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Dla mnie bomba

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 06/08/2019Avis déposé le :
20/09/2019

przez

Krzysztof Ł.

Nie ma samochodu w tym przedziale cenowym oferującego tak wysoki komfort oraz wyposażenie. Jazda Citroenem Berlingo jest bardzo przyjemna. Silnik benzynowy 110 KM sprawdza się nawet w pełnym załadunku (rodzina 2+3), wózek bliźniaczy mieści się do bagażnika bez składania! Wygodne fotele, dużo przestrzeni dla kierowcy i pasażera. Dostęp do wszystkich systemów jest intuicyjny. Wykonanie wnętrza na bardzo wysokim poziomie. Czego chcieć więcej.

5 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Idealne auto dla rodziny

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 20/09/2019Avis déposé le :
20/09/2019

przez

Bartosz L.

Dla dużej rodziny wersja XL jest idealna. Spalanie jest zadowalające, właściwości jezdne bardzo dobre, stosunek ceny do wyposażenia na plus, bardzo dobra funkcjonalność. Pięcioosobowa rodzina bez problemu zapakowała się na dwutygodniowy wyjazd. Serdecznie polecam

3 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź

Nowy Berlingo

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 02/08/2019Avis déposé le :
16/09/2019

przez

Przemysław Ś.

jestem bardzo zadowolny. jedyny kłopot to odtwarzacz cd umieszczony poza zasięgiem kierowcy i mało miejsca na płyty cd w konsoli centralnej

1 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































* Champs obligatoires

Powrót Zatwierdź
Top