Opinie klientów – Nowy SUV Citroën C5 Aircross - Citroën Polska

Przekierowanie nastąpi za sekund

Opinie klientów NOWY SUV CITROËN C5 AIRCROSS

Przyznane oceny

4.8/5

5 *

23

4 *

4

3 *

1

2 *

0

1 *

0

Citroen Advisor

Poznaj opinie kierowców Nowy SUV Citroën C5 Aircross

Podziel się opinią

Filtruj wg :

Liczba wyników na stronie

Citroen C5 Aircross Shine 130km benzyna

★★★★★ ★★★★★

Adam G.

Data opinii : 30/08/2019[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
14/10/2019

Obecnie przejechane 5000 km, brak uwag. Odczucia subiektywne - jestem zadowolony z użytkowania auta. Zalety: Komfort (cisza i wygoda w podróży), Systemy bezpieczeństwa, Duży bagażnik z podwójną podłogą, Niezależnie fotele z regulacją z tyłu, Zasłonięte progi dzięki airbumps, Wygląd i opcja wyboru dodatków kolorystycznych Wady: - Słaba rozdzielczość, jakość obrazu kamery z tyłu i z przodu, - Elektr. podgrz. przedniej szyby, - przy skrzyni manualnej miejsce na kubki mało praktyczne

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania































* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Komfortowy SUV

★★★★★ ★★★★★

Ryszard N.

Data opinii : 14/08/2019[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
28/09/2019

Dobrze wykonany samochód, ciekawie zaprojektowany. Duży komfort prowadzenia pojazdu.

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania































* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

opinia jak opinia

★★★★★ ★★★★★

Sławomir G.

Data opinii : 25/09/2019[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
26/09/2019

Aplikacja MY Citroen działa kiedy chce i jak chce, link do nawiagacji działa pliki po pobraniu nie chcą zaktualizować nawigacji. A co ciekawe serwis żada 150 pln za aktualizację, choć wie o problemie że z plików sie nie aktualizuje.

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania































* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

To był dobry wybór!

★★★★★ ★★★★★

Tomasz L.

Data opinii : 12/08/2019[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
26/09/2019

Wcześniej jeździłem Mondeo MkIV i C5 Aircross jest moim pierwszym SUVem. Wielkie plusy to niewiarygodna zwrotność i duży prześwit - można spokojnie wjechać w bardzo wiele ciasnych miejsc. Jakość wykończenia i materiałów w środku jest też bardzo dobra, zdarzało mi się ostatnio wsiadać do nowych np. azjatyckich samochodów i tam jest bardziej plastikowo. Na minus to fotel pasażera bez możliwości elektrycznej regulacji oraz brak możliwości wyłączenia niektórych alarmów dźwiękowych. Generalnie, na +!

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania































* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Citroen C5 AIRCROSS

★★★★★ ★★★★★

Elżbieta W.

Data opinii : 31/08/2019[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
24/09/2019

Mój samochód to prawdziwa rewelacja. Wygoda, płynność jazdy, super wyposażenie. To moje wymarzone autko. Gorąco polecam Citroena C5 AIRCROSS wszystkim, którzy szukają czegoś wyjątkowego.

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania































* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Super

★★★★★ ★★★★★

Waldemar B.

Data opinii : 18/08/2019[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
24/09/2019

Super się jeździ. Wygodny z bardzo dobrą trakcją jezdną. Dobrze wyposarzony. Ze spalaniem ? różnie. Na tak nowoczesny samochód mogło by być lepiej.

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania































* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

C5

★★★★★ ★★★★★

RAFAŁ J.

Data opinii : 09/08/2019[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
23/09/2019

Ultrakomfortowy ,przestronny ,cichy idealny dla Rodziny 2+2

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania































* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Polecam

★★★★★ ★★★★★

Przemysław S.

Data opinii : 22/08/2019[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
22/09/2019

SUV Klasy Komfort - potwierdzam. Silnik 180 Puretech - potrafi zawstydzić auta uchodzące za szybkie.

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania































* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

C 5

★★★★★ ★★★★★

Sławomir K.

Data opinii : 21/08/2019[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
21/09/2019

Samochodzik z zewnątrz jak i wewnątrz OK . Brak może małych schowków w drzwiach no i brak popielniczki nie na pety tylko na takie drobiazgi które gdzieś się walają. Siedzenia za bardzo wąskie ( boki cisną w pupę) . Ale jeździ się bardzo wygodnie i cicho.

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania































* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Świetne auto

★★★★★ ★★★★★

Robert Z.

Data opinii : 16/09/2019[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
20/09/2019

Bardzo wygodne auto, idealne na trasę i do miasta, wewnątrz przestronnie na zewnątrz zgrabnie. Łatwy w manewrowaniu, wygodny i cichy automat, silnik 2.0 bardzo żwawy a zarazem oszczędny. Jeden z lepiej wyciszonych SUV na rynku, przy 170km/h rozmawia się bez potrzeby podnoszenia głosu. Opinia może być tylko pozytywna.

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania































* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź
Top