Opinie klientów - Citroën SpaceTourer Business Lounge - Citroën Polska

Przekierowanie nastąpi za sekund

Opinie klientów CITROËN SpaceTourer Business Lounge

Przyznane oceny

4.7/5

5 *

6

4 *

0

3 *

1

2 *

0

1 *

0

Citroen Advisor Logo NF

Poznaj opinie kierowców Citroëna SpaceTourer Business Lounge

Podziel się opinią

Filtruj wg :

Liczba wyników na stronie

Elektryka -tragedia

★★★★★ ★★★★★

Kamil K.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 05/11/2018[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
20/12/2018

Elektryka szaleje. Zacina się nawet przy suchej pogodzie. Ale gdy spadł śnieg - dramat. Co chwila czujniki włączają się bez potrzeby albo nie włączają na czas etc. Drzwi otwierane elektrycznie działają albo nie. Częściej całe szczęście działają, ale jak na nowy samochód to lipa. Zamykanie samochodu, składanie lusterek to samo. Czasem samochód da się zamknąć i otworzyć z klamki, czasem czujnik nie działa i trzeba z pilota. Bez zarzutu działa tylko webasto... Prowadzi się świetnie.

... Zobacz odpowiedź
1 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

spacetourer

★★★★★ ★★★★★

Jacek Ś.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 16/11/2018[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
17/12/2018

100%ok

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Bardzo dobry wybór!!

★★★★★ ★★★★★

Grzegorz K.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 28/11/2018[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
28/11/2018

Auto sprawuje się bardzo dobrze, zawieszenie tył niezależne to duży plus, radio bluetooth, navi, czujnik zmierzchu oraz deszczu działa bardzo sprawnie, czujniki parkowania również. Z minusów to jakby słaba sztywność fotela pasażera. Może się czepiam, ale dziwnie drży na boki i można niż nawet poruszyć ręka. Druga sprawa to fotele w drugim i trzecim rzedzie mogłyby być odrobine pochylane, bez tego auto znacznie traci na komforcie. Jak ławka w VW T4. Ogromny minus.

1 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Space Tourer Shine - Super rodzinny i biznesowy samochód

★★★★★ ★★★★★

Maciej S.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 27/02/2018[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
13/04/2018

Samochód zarówno dla rodziny jak i dla biznesu. Wersja Shine XL 7 osobowa jest bardzo przestronna. Zapewnia super komfort dla wszystkich pasażerów i miejsce na bagaż. Fajny silnik 180 KM z automatem. Wykończenie i użyte materiały na bardzo wysokim poziomie. Elektrycznie odsuwane drzewo robią wrażenie jak i podnoszą komfort użytkowania. Head up oraz 3 strefowe klima i fotele prednie grzane z masazmi stanowią dopełnienie całości. Fajny wygląd nadają czarne szyby i dodane chromy karoserii. Polecam!

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Jumpy 2,0 - automat

★★★★★ ★★★★★

Marek K.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 27/03/2018[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
28/03/2018

Jestem bardzo zadowolony z tego samochodu - posiadam dwa w firmie 2,0 diesel - automat. Przez rok jeden z nich przejechał 65000 km drugi 90000

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Spacetourer rodzinne auto

★★★★★ ★★★★★

Marcin K.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 23/06/2017[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
13/07/2017

Bardzo rodzinne auto w wersji bussines lounge. Dzieciaki go uwielbiają- zwłaszcza automatyczne drzwi.

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź

Świetne, rodzinne auto za przystępną cenę

★★★★★ ★★★★★

Mirosław W.

[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:PL] : 23/03/2017[cle1: DATE_PUBLICATION Lang:PL] :
28/04/2017

Zakupiony Citroen Space Tourer to bardzo poręczne, praktyczne auto rodzinne, z dynamicznym silnikiem diesla o mocy 150 KM, które świetnie się prowadzi i pozwala w wygodnych warunkach przewieźć do 8 osób lub dużą ilość rzeczy.

0 osoby(ób) uznało tę opinię za przydatną Czy ta opinia była przydatna? Dziękujemy za oddany głos Zgłoś nadużycie

Zgłoś nadużycie

Zgłoszenie treści niestosownych, niedozwolonych lub niezgodnych z Ogólnymi warunkami użytkowania













* [cle1: CHAMPS_OBLIGATOIRES Lang:PL]

Powrót Zatwierdź
Top