Opinie klientów – Nowy SUV Citroën C5 Aircross Hybrid - Citroën Polska

SYTUACJA ZDROWOTNA (COVID 19)

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Przekierowanie nastąpi za sekund

Opinie klientów NOWY SUV CITROËN C5 AIRCROSS HYBRID

Przyznane oceny

4.7/5

5 *

5

4 *

2

3 *

0

2 *

0

1 *

0

Citroen Advisor

Poznaj opinie kierowców Nowy SUV Citroën C5 Aircross Hybrid

Podziel się opinią

Opinie klientów

Filtruj wg :

Liczba wyników na stronie

MIŁA I BARDZO FACHOWA OBSŁUGA

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 08/03/2021 :
12/03/2021

przez

JERZY P.

SPEŁNIA MOJE OCZEKIWANIA , KOMFORT JAZDY I WNĘTRZE SAMOCHODU NA PIĄTKĘ

0 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































*

Powrót Zatwierdź

Super

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 19/02/2021 :
10/03/2021

przez

Andrzej D.

Jak w tytule, nic dodać, nic ująć.

1 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































*

Powrót Zatwierdź

Najlepsze auto jakie miałem!

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 04/02/2021 :
04/02/2021

przez

Lukasz S.

Super komfortowy, oszczędny i dynamiczny. Polecam

4 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































*

Powrót Zatwierdź

Sprzedawca bardzo miły i uprzejmy z doskonałą wiedzą na temat modelu. Szczegółowe odpowiedzi.

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 02/12/2020 :
19/12/2020

przez

Marek P.

Wybierając auto spośród: Hyundai Tucson, Kia Sportage, Renault Kadjar nie brałem pod uwagę Citroena. Wybrałem go przypadkiem przejeżdzając obok serwisu. Jazda próbna zadecydowała o ostatecznym wyborze modelu C5 Aircross. We wcześniejszych autach nie było efektu "wow". Auto przestronne, dobrze wyposażone, odczuwalny komfort podczas jazdy. Wybrałem silnik 1.2 130 KM. Miałem obawy co do tego silniczka, ale po przejechaniu 1000 kilometrów uważam, że daje radę i jest w pełni dynamiczny. Polecam!

16 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































*

Powrót Zatwierdź

Ma parę denerwujących wad

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 19/08/2020 :
21/09/2020

przez

Waldemar R.

2 litrowy diesel 180 kM rok 2020 Sprzęgło w autamacie bardzo niekomfortowe nie możliwe jest łagodnie ruszyć i podjechać np. 5 cm przy parkowaniu nagle rusza i nagle się zatrzymuje kamera przednia to gadżet przy dojeżdżaniu do przeszkody nie uruchamia się sama a trzeba ją wywołać z menu może służyć jako zabawka czujniki parkowania wyłączają się za szybko jeszcze przed końcem manewru wycieraczki w trybie czujnika deszczu piłują po suchej już szybie ,żeby nie te oprogramowanie skrzyni biegów !!!!

23 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































*

Powrót Zatwierdź

OCENA AUTA

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 27/08/2020 :
01/09/2020

przez

JAN S.

Jestem zadowolony ale to tylko 400 km. Oby tak dalej było.

4 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































*

Powrót Zatwierdź

OK

★★★★★ ★★★★★

Data opinii : 15/07/2020 :
19/08/2020

przez

Miroslaw W.

Samochód jest wyjątkowy i budzi podziw wśród znajomych. Z zakupu jestem bardzo zadowolony. Mam wyposażenie prawie maksymalne. Ale: byłem posiadaczem C5 z hydroaktywnym zawieszeniem i była dużo bardziej komfortowa w jeździe na długich trasach. Tłumienie zawieszenia hydroaktywnego było wyraźnie lepsze niż PHC. Płyta podłogowa jest słabo wytłumiona a obok kolumny kierowniczej jest obszar gołej blachy. Od podłogi jest głośno. Siedzenia skórzanne to pomyłka lepsze są welurowe.

28 opinia została uznana za pomocną Czy ta opinia była pomocna? Dziękujemy za Twoją ocenę Zgłoś nadużycie

Zgłoś opinię

Zgłoś opinię o nieodpowiedniej/niezgodnej z prawem treści lub naruszającą zapisy ogólnych warunków użytkowania































*

Powrót Zatwierdź
Top